Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fiica profesorului Pavel Chirilă, declarație despre starea de sănătate a tatălui

Fiica profesorului Pavel Chirilă, medicul chirurg Lavinia Chirilă, a dat detalii despre starea de sănătate a tatălui.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 21.01.2019 - 20:00

“Cu ajutorul lui Dumnezeu și al medicilor, starea tatălui meu este stabilă. Mulțumesc tuturor pentru rugăciunile și gândurile bune, de care tata are nevoie în continuare. Sunt recunoscătoare tuturor că ați înțeles că nu este posibil să primească vizite, însănătoșirea fiindu-i condiționată de acest fapt. Sper că rugăciunile noastre îl vor face pe tata să treacă cu bine de această încercare. Doamne, ajută!”, a scris Lavinia Chiril[ pe Facebook.

Profesorul Pavel Chirilă, medic și apologet creștin, a fost internat de urgență, în dimineața de 19 ianuarie, în urma unui accident vascular cerebral (AVC).

Medicul Pavel Chirilă, profesor universitar, este specialist în bioetică şi promotor al conceptului de medicină creștină.

 

Comentarii

loading...