30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiFiica celei mai bătrâne femei din România, admisă la cel mai prost...

Fiica celei mai bătrâne femei din România, admisă la cel mai prost liceu

Astfel, în urma repartizării computerizate, fiica Adrianei Iliescu a ajuns la unul dintre cele mai slabe licee din Capitale.

Din toamnă, când va începe anul școlar 2018 2019, Eliza Iliescu va urma cursurile Liceului “Dimitrie Paciurea”, o unitate de învățământ care se află în topul celor mai slabe licee din București, potrivit Kanal D. Adolescenta a optat pentru profilul Uman, clasa de Filologie.
 
Potrivit aceleiași suse, nici la proba de Bacalaureat din acest an elevii Liceului “Dimitrie Paciurea” nu s-au descurcat foarte bine. Media unității de învățământ nu a reușit să treacă nici măcar de 5, fiind mai exact 4,97, doar puțin peste jumătate dintre elevii care au absolvit clasa a XII-a reușind să promoveze examenul maturității.

 

Adriana Iliescu a născut-o pe Eliza Maria Bogdana pe 16 ianuarie 2005 la Maternitatea Giuleşti din Capitală. În prezent, ea este cea mai bătrână mamă din România şi s-a născut pe 31 mai 1938.

Cele mai citite

Ovidiu Hațegan își pune cenușă în cap după gafa comisă în meciul Dinamo – Poli Iași: „Am greșit, n-am realizat gravitatea impactului”

Arbitrul Ovidiu Hațegan a explicat decizia luată în minutul 29 al partidei Dinamo 1948 – Politehnica Iaşi, disputată duminică, 14 aprilie, pe stadionul din...

Horia Constantinescu a demisionat din fruntea ANPC și va candida din partea PSD la Primăria Constanța

Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC. Constantinescu a anunțat, luni, că a semnat cererea de demisie din funcţia de preşedinte al Autorităţii...

Cum să îți păstrezi sănătatea ochilor printr-un consult optometric regulat

Sănătatea ochilor este esențială pentru o viață de calitate. În acest sens, un consult optometric regulat poate juca un rol crucial. Află de ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă