Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fiica celei mai bătrâne femei din România, admisă la cel mai prost liceu

Eliza Iliescu, fiica celei mai bătrâne femei din România, nu a obținut note foarte bune bune la Evaluarea Națională 2018 și, deși a depus contestație la matematică, unde a luat o notă sub 5, ea a avut o medie și mai mică decât înainte.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 08.08.2018 - 10:08

Astfel, în urma repartizării computerizate, fiica Adrianei Iliescu a ajuns la unul dintre cele mai slabe licee din Capitale.

Din toamnă, când va începe anul școlar 2018 2019, Eliza Iliescu va urma cursurile Liceului “Dimitrie Paciurea”, o unitate de învățământ care se află în topul celor mai slabe licee din București, potrivit Kanal D. Adolescenta a optat pentru profilul Uman, clasa de Filologie.
 
Potrivit aceleiași suse, nici la proba de Bacalaureat din acest an elevii Liceului “Dimitrie Paciurea” nu s-au descurcat foarte bine. Media unității de învățământ nu a reușit să treacă nici măcar de 5, fiind mai exact 4,97, doar puțin peste jumătate dintre elevii care au absolvit clasa a XII-a reușind să promoveze examenul maturității.

 

Adriana Iliescu a născut-o pe Eliza Maria Bogdana pe 16 ianuarie 2005 la Maternitatea Giuleşti din Capitală. În prezent, ea este cea mai bătrână mamă din România şi s-a născut pe 31 mai 1938.

Comentarii

loading...