Fiica celei mai bătrâne femei din România, admisă la cel mai prost liceu

Eliza Iliescu, fiica celei mai bătrâne femei din România, nu a obținut note foarte bune bune la Evaluarea Națională 2018 și, deși a depus contestație la matematică, unde a luat o notă sub 5, ea a avut o medie și mai mică decât înainte.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 08.08.2018 - 10:08

Astfel, în urma repartizării computerizate, fiica Adrianei Iliescu a ajuns la unul dintre cele mai slabe licee din Capitale.

Din toamnă, când va începe anul școlar 2018 2019, Eliza Iliescu va urma cursurile Liceului “Dimitrie Paciurea”, o unitate de învățământ care se află în topul celor mai slabe licee din București, potrivit Kanal D. Adolescenta a optat pentru profilul Uman, clasa de Filologie.
 
Potrivit aceleiași suse, nici la proba de Bacalaureat din acest an elevii Liceului “Dimitrie Paciurea” nu s-au descurcat foarte bine. Media unității de învățământ nu a reușit să treacă nici măcar de 5, fiind mai exact 4,97, doar puțin peste jumătate dintre elevii care au absolvit clasa a XII-a reușind să promoveze examenul maturității.

 

Adriana Iliescu a născut-o pe Eliza Maria Bogdana pe 16 ianuarie 2005 la Maternitatea Giuleşti din Capitală. În prezent, ea este cea mai bătrână mamă din România şi s-a născut pe 31 mai 1938.

Comentarii