Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fifor despre Dăncilă: Am văzut ce a vrut preşedintele partidului nostru la un moment dat să se vadă

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, afirmă că, timp de un an şi jumătate, oamenii au văzut o figură distorsionată a premierului Viorica Dăncilă, adică "am văzut ce a vrut preşedintele partidului nostru, la un moment dat, să se vadă: un om slab, un om manevrabil".

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 17.07.2019 - 22:04

El spune că Dăncilă este însă "un om foarte hotărât, un om foarte onest, un om care se pricepe să coaguleze echipa". "Are toate datele necesare pentru a putea intra într-o bătălie de la egal la egal cu Klaus Iohannis şi vă spun că o să vedeţi un meci foarte interesant dacă Viorica Dăncilă o să decidă să candideze", adaugă Fifor.

"Premierul României începe să se deseneze aşa cum este în realitate. Din păcate, am văzut într-un an şi jumătate o figură distorsionată. Am văzut ce a vrut preşedintele partidului nostru, la un moment dat, să se vadă: un om slab, un om manevrabil, un om care nu reuşeşte să articuleze foarte bine politica la vârf a Guvernului şi care depinde de el. Cei care o cunosc pe Viorica Dăncilă, premierul României, şi care o cunosc aşa cum este cu adevărat constată că avem în faţă un om foarte hotărât, un om foarte onest, un om care se pricepe să coaguleze echipa şi asta vă poate spune orice ministru din cabinet, şi eu am avut bucuria să fiu ministru în cabinetul Dăncilă, şi un om care nu refuză lupta niciodată şi o joacă metodic", a spus Mihai Fifor, miercuri seară, la TVR.
 
El a adăugat că toate proiectele politice pe care le-a pus în practică Dăcilă în ultima perioadă "au ieşit".
 
"Nimeni nu dădea şanse premierului României că va putea să supravieţuiască unui dezastru al partidului, aşa cum a fost în 26 mai, şi cu toate acestea suntem aici, partidul s-a înnoit la Congres, avem o echipă managerială nouă, umblăm în ţară, oamenii o apreciază pe Viorica Dăncilă cunoscând-o şi intrând în legătură cu domnia sa şi vă spun că avem în fruntea partidului un om extrem de determinat să ducă partidul într-o etapă viitoare. Are toate datele necesare pentru a putea intra într-o bătălie de la egal la egal cu Klaus Iohannis şi vă spun că o să vedeţi un meci foarte interesant dacă Viorica Dăncilă o să decidă să candideze", a spus Mihai Fifor.
 
El a susţinut că una dintre erorile PSD a fost legată de mesajul transmis public, în sensul în care s-a pus foarte mult accentul pe mesajele legate de justiţie. 
 
"O altă eroare a fost aceea că ne-am închis faţă de electoratul nostru. Noi nu am mai comunciat cu oamenii noştri şi asta s-a văzut în sancţiunea pe care am primit-o de la peste un milion şi jumătate de români, electoratul nostru care nu s-a dus să voteze cu altcineva, dar nu a mai ieşit la vot", a afirmat Fifor.

Comentarii