Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Festivalul Internaţional al Luminii - Spotlight, în aprilie, pe Calea Victoriei

Cea de-a cincea ediţie a Festivalului Internaţional al Luminii - Spotlight va avea loc în perioada 18 -21 aprilie, pe Calea Victoriei, între Ateneul Român şi Piaţa Naţiunilor Unite.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 25.02.2019 - 09:15

Directorul artistic al ediţiei de anul acesta, cu tema „EuropeLights”, va fi Jean-François Zurawik, directorul şi producătorul Fête des Lumières – Lyon.

Evenimentul de la Bucureşti va marca preşedinţia pe care România o deţine la Consiliul Uniunii Europene şi deschiderea Sezonului România-Franţa la Bucureşti.

La Spotlight 2019 vor fi prezentate instalaţii de lumină realizate de artişti, arhitecţi şi designeri locali şi internaţionali, care se pot înscrie până pe 10 martie.

Instalaţiile artistice interactive propuse pentru ediţia de anul acesta trebuie să abordeze cel puţin unul din următoarele aspecte: „Cum va arăta Europa în viitor?”, „Cum se traduce Europa în limbajul digital?”, „Analog vs. Digital – Europa de ieri şi de azi”.

Câştigătorul va fi anunţat pe 15 martie şi va primi un premiu în valoare de 1.000 de euro, precum şi un buget de maxim 5.000 de euro pentru producţia instalaţiei.

Proiectul câştigător va fi expus în cadrul celei de-a cincea ediţii a Festivalului Internaţional al Luminii - Spotlight, în zona pietonală din spatele bisericii Kretzulescu.

Comentarii