19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiFemeie din judeţul Suceava, cercetată pentru complicitate la contrabandă

Femeie din judeţul Suceava, cercetată pentru complicitate la contrabandă

Marfa era transportată în apropierea frontierei de mai multe persoane, care au abandonat însă coletele şi au fugit, doar femeia respectivă fiind găsită de poliţişti în zonă.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, duminică, în jurul orei 23.00, poliţiştii de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Brodina, judeţul Suceava, au observat, la aproximativ 300 de metri de linia de frontieră, mai multe persoane care transportau, spre localitatea Ulma, colete voluminoase.

Aceste persoane au fost somate verbal de poliţiştii de frontieră, însă nu s-au supus, au abandonat coletele şi au fugit spre teritoriul statului vecin. Poliţiştii de frontieră au identificat o femeie, cetăţean român, în vârstă de 30 de ani, domiciliată în judeţul Suceava, care nu-şi justifica prezenţa în zonă, precum şi patru colete voluminoase, despre care femeia a declarat că-i aparţin.

Femeia şi bunurile respective au fost duse la sediul sectorului, pentru cercetări, iar în colete poliţiştii de frontieră au descoperit aproximativ 100 de kilograme de pietre de diferite dimensiuni, forme şi culori, posibil chihlimbar, a căror valoare s-ar ridica la suma de 100.000 de lei.

Bunurile au fost ridicate în vederea confiscării şi urmează să fie trimise spre expertizare la un laborator de specialitate, iar în cauză poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru complicitate la contrabandă în formă agravantă.

Cele mai citite

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...

Orașul Harkov ar fi fost atacat de Rusia cu un nou tip de bombă cu sistem de ghidare

Este posibil ca Rusia să fi utilizat un nou tip de bombă cu sistem de ghidare în atacurile aeriene asupra oraşului Harkov, din nord-estul...

Welkins: Excelență în siguranță și inovație pentru clădiri

În lumea modernă, unde siguranța, accesibilitatea și iluminarea sunt priorități esențiale, compania Welkins Fire Protection Solutions SRL se remarcă ca un lider în furnizarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă