Fata primarului PSD din Odobești, condamnată pentru conducere sub influența drogurilor

Ramona Mihaela Nicolaș, fata primarului PSD al orașului Odobești, a fost condamnată la un an și o lună de închisoare cu suspendare pentru conducerea mașinii sub influența drogurilor.

Share

Romania libera 0 comentarii

13.04.2021 - 19:32

Fapta pentru care a fost judecată a fost comisă în noiembrie 2018, în București. Sentința  poate fi atacată cu apel, transmite realitatea.net. 

Ea a fost oprită de poliţie în Bucureşti, în timp ce circula cu 87 km/h pe Splaiul Independenţei din Capitală, pe o porțiune unde limita de viteză este de 50 km/h. Ea avea 19 ani atunci. 

Ramona Nicolaș este fiica primarului PSD al orașului Odobești, Daniel Niclolaș și a Danielei Nicolaș, șefa Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului (DGASP) Vrancea.

„Condamnare fără acord de recunoaștere. (…) condamnă pe inculpata Nicolaș Ramona la pedeapsa de 1 (unu) an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive. În baza art. 4 alin. 1 din Legea nr. 143/2000 cu aplic. art. 396 alin. 10 C.proc.pen., condamnă pe inculpata Nicolaș Ramona la pedeapsa de 3 (trei) luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de deţinere fără drept de droguri de risc în vederea consumului propriu.

Sentința a fost pronunțată de Tribunalul București, însă nu este definitivă. Ramona Nicolaș a fost oprită de polițiști, în timp ce conducea, pe o șosea din București, cu o viteză mult peste limita legală admisă. La testarea cu aparatul Drugtest, polițiștii au constatat că tânăra, pe atunci de 19 ani, consumase substanțe interzise.

Comentarii