15.4 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiFata primarului PSD din Odobești, condamnată pentru conducere sub influența drogurilor

Fata primarului PSD din Odobești, condamnată pentru conducere sub influența drogurilor

Fapta pentru care a fost judecată a fost comisă în noiembrie 2018, în București. Sentința  poate fi atacată cu apel, transmite realitatea.net. 

Ea a fost oprită de poliţie în Bucureşti, în timp ce circula cu 87 km/h pe Splaiul Independenţei din Capitală, pe o porțiune unde limita de viteză este de 50 km/h. Ea avea 19 ani atunci. 

Ramona Nicolaș este fiica primarului PSD al orașului Odobești, Daniel Niclolaș și a Danielei Nicolaș, șefa Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului (DGASP) Vrancea.

„Condamnare fără acord de recunoaștere. (…) condamnă pe inculpata Nicolaș Ramona la pedeapsa de 1 (unu) an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive. În baza art. 4 alin. 1 din Legea nr. 143/2000 cu aplic. art. 396 alin. 10 C.proc.pen., condamnă pe inculpata Nicolaș Ramona la pedeapsa de 3 (trei) luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de deţinere fără drept de droguri de risc în vederea consumului propriu.

Sentința a fost pronunțată de Tribunalul București, însă nu este definitivă. Ramona Nicolaș a fost oprită de polițiști, în timp ce conducea, pe o șosea din București, cu o viteză mult peste limita legală admisă. La testarea cu aparatul Drugtest, polițiștii au constatat că tânăra, pe atunci de 19 ani, consumase substanțe interzise.

Cele mai citite

STB va avea sâmbătă, 20 aprilie, 10 linii cu trasee modificate pentru evenimentul sportiv „The Color Run Celebration Tour 2024”

STB îi anunță pe călători că, sâmbătă, 20 aprilie, 10 linii au trasee modificate pentru evenimentul sportiv „The Color Run Celebration Tour 2024”. Societatea...

Dotează igienic intrările în spațiul tău de business, pentru o bună curățenie și siguranță!

Indiferent de domeniul de activitate, în afaceri, igiena și siguranța nu ar trebui să fie niciodată neglijate. Există anumite situații în care acest aspect...

Avioane de vânătoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah în estul Libanului

Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, potrivit Reuters,...
Ultima oră
Pe aceeași temă