9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiFată de 16 ani, agresată şi violată în Zalău

Fată de 16 ani, agresată şi violată în Zalău

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, Tiberiu Corda, a declarat joi, pentru AGERPRES, că cei trei tineri, respectiv două fete şi un băiat, de 19 ani, erau împreună cu partea vătămată, o fată de 16 ani, miercuri noaptea, în zona Sălii Sporturilor din Zalău, atunci când, din motive personale, au agresat-o pe aceasta din urmă şi au supus-o la acte sexuale, contra voinţei ei.

Potrivit acestuia, tânărul de 19 ani a obligat victima să întreţină cu el raporturi sexuale orale şi normale, iar o fată de 16 ani a întreţinut cu persoana vătămată raporturi sexuale orale.

Tiberiu Corda a adăugat faptul că tânăra vătămată a fost găsită ulterior, pe stradă, de o patrulă de Poliţie, îmbrăcată doar cu lenjeria intimă.

Victima a fost dusă mai apoi la spital, raportul medico-legal indicând, la o primă evaluate, 7-8 zile de îngrijiri medicale.

“Faţă de tinerii de 19 şi 16 ani s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, în vreme de fata de 13 ani nu răspunde penal pentru cele întâmplate”, a adăugat Tiberiu Corda.

Procurorii continuă cercetările în acest caz, dosarul penal urmând a fi înaintat instanţei.

Cele mai citite

Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei, estimează Ludovic Orban

"Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei", estimează deputatul Ludovic Orban, după ce Cătălin Cîrstoiu s-a retras din competiția pentru funcția...

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...

În timp ce Iohannis se află în Coreea de Sud, Coreea de Nord a simulat un “contraatac nuclear”

Armata din Coreea de Nord a simulat un "contraatac nuclear" împotriva Coreii de Sud, chiar în perioada în care o delegație oficială din România,...
Ultima oră
Pe aceeași temă