Fată de 13 ani din Timişoara, dată dispărută după ce a plecat spre şcoală şi nu a mai revenit

Poliţiştii din Timişoara caută o fată de 13 ani care, luni, a plecat spre şcoală, însă nu s-a mai întors acasă. Oricine poate da relaţii despre tânără este rugat să sune la numărul de urgenţe 112.

Share

Rl online 0 comentarii

01.10.2019 - 19:43

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi seara, de Poliţia Judeţeană Timiş, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale fac verificări în vederea găsirii unei fete de 13 ani, dispărută în municipiul Timişoara.

”La data de 1 octombrie a.c.,  poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi despre dispariţia unei minore, de 13 ani, din Timişoara. La data de 30 septembrie a.c., Popov Maria ar fi plecat de la domiciliul său din Timişoara înspre şcoală, iar până în prezent nu a mai revenit”, se arată în comunicat.

Semnalmentele fetei sunt: înălţime 1.50 m, 50 kg, constituţie robustă, păr brunet, tunsă scurt, ochii căprui şi poartă ochelari de vedere cu ramă de culoare roşie.

La data dispariţiei purta o jachetă culoare închisă, posibil maro, cu dungi albe şi un ghiozdan negru cu flori roşii.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Comentarii