30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. ZIUA IMNULUI. Ceremonii militare și depunere de coroane, la București

VIDEO. ZIUA IMNULUI. Ceremonii militare și depunere de coroane, la București

Oameni importanți în stat au participat, marți, la ceremoniile de Ziua Imnului, desfășurate în Piața Tricolorului din București. Printre cei prezenți s-au numărat primul ministru Victor Ponta, ministrul Apărării, Mircea Duşa, ministrul de Interne Gabriel Oprea şi primarul general al Capitalei. 

"E o zi importantă pentru români şi simbolurile naţionale, tricolorul, drapelul, imnul, la armată sunt la ele acasă", a spus Mircea Duşa după ceremoniile militare, potrivit Mediafax.

 

Garda de onoare a prezentat onorul primului ministru, iar ceremonia s-a încheiat cu defilarea militarilor din Regimentul 30 Gardă "Mihai Viteazul" pe Calea Victoriei, care au trebuit să ocolească guri de canal acoperite aflate deasupra nivelului asfaltului.

Întrebat despre faptul că militarii în defilarea lor au trebuit să ocolească aceste guri de canal pentru a nu se împiedica, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, i-a răspuns unui ziarist: "Acum, eşti rău! Piaţa-i făcută, să fie gata Calea Victoriei să văd eu că nu vă plimbaţi pe ea".

Defilarea militarilor din Regimentul 30 Gardă ”Mihai Viteazul” a avut loc pe Calea Victoriei în faţa Cercului Militar Naţional.

Cele mai citite

Ce este foliculita, cum o tratăm și cum o putem preveni

Ce este foliculita? Foliculita este o afecțiune comună, în general benignă, a pielii în care foliculul de păr devine infectat/inflamat și formează o pustulă...

Alin Burcea (ANAT): Ne vom zbate pentru înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Turism, în subordinea premierului

Alin Burcea a spus că va solicita înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Turism, organism care să se afle direct în subordinea premierului. "Ceea ce ne propunem...

Echipamente agricole esențiale pentru o fermă

Echipamentele agricole sunt indispensabile pentru o activitate prosperă. Acestea sunt necesare pentru optimizarea proceselor, precum și pentru obținerea unor producții de calitate, indiferent că...
Ultima oră
Pe aceeași temă