Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO. ZIUA IMNULUI. Ceremonii militare și depunere de coroane, la București

Oameni importanți în stat au participat, marți, la ceremoniile de Ziua Imnului, desfășurate în Piața Tricolorului din București. Printre cei prezenți s-au numărat primul ministru Victor Ponta, ministrul Apărării, Mircea Duşa, ministrul de Interne Gabriel Oprea şi primarul general al Capitalei.

Share

Diana Biţă 0 comentarii

Actualizat: 29.07.2014 - 13:58

Oameni importanți în stat au participat, marți, la ceremoniile de Ziua Imnului, desfășurate în Piața Tricolorului din București. Printre cei prezenți s-au numărat primul ministru Victor Ponta, ministrul Apărării, Mircea Duşa, ministrul de Interne Gabriel Oprea şi primarul general al Capitalei. 

"E o zi importantă pentru români şi simbolurile naţionale, tricolorul, drapelul, imnul, la armată sunt la ele acasă", a spus Mircea Duşa după ceremoniile militare, potrivit Mediafax.

 

Garda de onoare a prezentat onorul primului ministru, iar ceremonia s-a încheiat cu defilarea militarilor din Regimentul 30 Gardă "Mihai Viteazul" pe Calea Victoriei, care au trebuit să ocolească guri de canal acoperite aflate deasupra nivelului asfaltului.

Întrebat despre faptul că militarii în defilarea lor au trebuit să ocolească aceste guri de canal pentru a nu se împiedica, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, i-a răspuns unui ziarist: "Acum, eşti rău! Piaţa-i făcută, să fie gata Calea Victoriei să văd eu că nu vă plimbaţi pe ea".

Defilarea militarilor din Regimentul 30 Gardă ”Mihai Viteazul” a avut loc pe Calea Victoriei în faţa Cercului Militar Naţional.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...