15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialUn pensionar din Germania susține că a descoperit bombele atomice ale lui...

Un pensionar din Germania susține că a descoperit bombele atomice ale lui Hitler

Un pensionar din estul Germaniei susține că a descoperit bombele atomice ale lui Hitler într-un buncăr subteran, relatează publicația The Independent.

Peter Lohr, în vârstă de 70 de ani, a cercetat cu un detector de metale ruinele fostul teatru militar din Jonas Valley, în Thuringia, unde susține că a descoperit mai multe tunele subterane în care sunt ascunse bombe atomice.

De profesie inginer mecanic, Peter Lohr, a povestit pentru presa locală că a folosit tehnologia de imagistică 3D pentru a scana 5 obiecte pe care le-a găsit în tunele și toate sunt bombe atomice.

„Aceste bombe se află în pâmânt de peste 71 de ani. La un moment dat, se vor dezintegra și vor declanșa un al doilea Cernobîl!”, a declarat pensionarul pentru cotidianul Bild.

Autoritățile i-au interzis lui Peter Lohr să își continue cercetările în zonă. 

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, prizonierii de război ai lui Hitler au fost forțați să sape 25 de tunele sub munții din Jonas Valley, dar acestea au fost abandonate înainte de sfârșitul războiului și nu se știe care a fost scopul lor. 

Cele mai citite

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....

Orașul Harkov ar fi fost atacat de Rusia cu un nou tip de bombă cu sistem de ghidare

Este posibil ca Rusia să fi utilizat un nou tip de bombă cu sistem de ghidare în atacurile aeriene asupra oraşului Harkov, din nord-estul...
Ultima oră
Pe aceeași temă