Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un milion de euro pentru 500 de locuinte inundate

Asociatia non-profit Habitat for Humanity Romania a demarat un program de reconstructie a 500 de locuinte afectate de inundatiile din luna iulie. Proiectul, estimat la peste un milion de euro, se desfasoara in doua zone grav afectate de ...

Share

Rl online 0 comentarii

07.09.2005 - 00:00
Asociatia non-profit Habitat for Humanity Romania a demarat un program de reconstructie a 500 de locuinte afectate de inundatiile din luna iulie. Proiectul, estimat la peste un milion de euro, se desfasoara in doua zone grav afectate de inundatii: Comanesti, judetul Bacau si Golesti, judetul Arges. Finalizarea lucrarilor va avea loc in luna martie 2006.
La Comanesti, 64 de locuinte au disparut fiind luate de ape, 97 au fost grav avariate, fara posibilitatea de a fi reparate, 463 au fost distruse partial si 13 sunt deteriorate, neputand fi locuite. In 14 sate din judetul Arges, 347 de locuinte au fost avariate si 29 au fost distruse.
Interventia asociatiei Habitat for Humanity Romania consta in ajutarea celor 500 de familii (mai mult de 1.250 de persoane) ale caror locuinte necesita fie lucrari de reconstructie, fie lucrari de consolidare sau reparatii ale exteriorului si interiorului caselor afectate.
Habitat for Humanity International este o organizatie crestin-ecumenica, non-profit, care doreste sa elimine locuintele saracacioase in intreaga lume. Habitat a construit peste 200.000 de locuinte in 100 de tari. In Romania, Habitat for Humanity a sprijinit 155 de familii nevoiase sa se mute in locuinte simple, decente si sanatoase. Habitat este o organizatie activa in Beius, Cluj, Pitesti, Radauti, Comanesti, Craiova si Cumpana (Constanta). Ca parte a metodei Habitat for Humanity de "contributie prin munca", familiilor beneficiare li se cere sa ajute la constructia propriilor locuinte cot la cot cu alti voluntari.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...