Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un candidat de 70 de ani, scutit de taxa de înscriere la Universitatea Suceava pentru că este orfan

Un candidat care s-a înscris la concursul de admitere la Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comuncării din cadrul Universităţii Ştefan cel Mare Suceava, în vârstă de 70 de ani, a fost scutit de plata taxei de ...

Share

Rl online 0 comentarii

22.07.2010 - 18:03

Un candidat care s-a înscris la concursul de admitere la Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comuncării din cadrul Universităţii Ştefan cel Mare Suceava, în vârstă de 70 de ani, a fost scutit de plata taxei de înscriere pe motiv că este orfan de ambii părinţi, potrivit NewsIn.

"Miercuri s-a înscris un candidat de 70 de ani care a cerut scutire de taxă motivând că e orfan de ambii părinţi", a declarat, joi, rectorul Universităţii "Ştefan cel Mare" Suceava, Adrian Graur.

Întrebat dacă scutirea de taxă a fost aprobată, Graur a confirmat, precizând că nu există limită de vârstă pentru acordarea acesteia. "E şi normal, pentru că se încadrează în condiţii, are ambii părinţi decedaţi", a spus Graur.

El a mai precizat că, în această sesiune, la universitatea suceveană s-au înscris 2.672 de candidaţi, la cele 48 de specializări pentru studiile universitare de licenţă, cu formă de învăţământ la zi.

Universitatea suceveană a scos la concurs, în total, pentru studiile de licenţă, 936 de locuri finanţate de la buget, din care zece pentru persoanele de etnie romă, şi 2.028 de locuri cu taxă. Pentru studiile universitare de masterat, universitatea suceveană a scos la concurs 580 de posturi finanţate de la buget şi 1.621 de locuri cu taxă.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...