Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un adolescent american a schimbat un celular pe un Porsche

Un tânăr de 17 ani din Statele Unite poate da oricui lecţii de afaceri. A reuşit să schimbe un telefon mobil cu un Porsche. Pentru a ajunge la această performanţă i-au trebuit 2 ani, însă rezultatul poate stârni ...

Share

Rl online 0 comentarii

25.07.2010 - 23:12

Un tânăr de 17 ani din Statele Unite poate da oricui lecţii de afaceri. A reuşit să schimbe un telefon mobil cu un Porsche. Pentru a ajunge la această performanţă i-au trebuit 2 ani, însă rezultatul poate stârni invidia oricui, potrivit realitatea.net.

Steven Ortiz este elev de liceu, dar conduce un Porsche Boxster. Nu este copil de bani gata, şi nici nu a luat maşina unei rude. A obţinut chiar el automobilul de lux după 14 schimburi prin intermediul unei reţele de licitaţii. Uimitor este că a pornit cu un telefon mobil.

Tânărul a povestit că totul a început când avea 15 ani şi îşi dorea foarte mult o motocicletă. S-a înscris pe site-ul de licitaţii Craiglist şi după numeroase schimburi şi-a îndeplinit visul. Dar a devenit curios să afle unde poate ajunge. Şi motocicleta a dat-o pentru o maşină. În cele din urmă a intrat în posesia unui Porsche fabricat în anul 2000.

"Mulţi dintre prietenii mei sunt invidioşi. Mă întreabă dacă nu vreau să le dau maşina în schimbul unui telefon mobil", a spus Ortiz. Americanul nu vrea însă să se oprească aici, el propunându-şi să dea maşina la schimb pe o casă.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...