Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Studio 20, o stea-franciză pe Hollywood Walk of Fame

Franciza Studio 20 este prezentă în România cu 4 studiouri. Două dintre acestea sunt în Bucureşti: studioul pilot deschis in 2014 si cel de-al doilea, deschis în 2015, fiind şi prima franciză a Studio 20 şi cel mai mare studio din Europa (peste 1000 mp). Al treilea studio este cel deschis în Cluj anul trecut, o franciză în care au investit doi softişti peste 100 de mii de euro si care a intrat deja pe profit, iar patrulea studio se află în Timişoara si a fost deschis la începutul acestui an pe o suprafaţă de peste 700 de mp., cu o investitie de circa 200 de mii de euro. Al cincilea studio al francizei de videochat glamour Studio 20 este situat în Hollywood, Los Angeles şi a fost deschis luna trecută

Share

Ion Diamandi 0 comentarii

Actualizat: 09.06.2016 - 18:06

Al cincilea studio al francizei de videochat glamour Studio 20 este situat în Hollywood, Los Angeles şi a fost deschis luna trecută. “Pare cu totul ieşit din comun ca o franciză din România să fie cumpărată de şi implementată tocmai în Statele Unite, dar dacă urmarim rezultatele financiare ale noastre, ale Studio 20 şi ale francizelor, dar şi nivelul şi performanţele fetelor care lucrează pentru studiouri, atunci nu mai e nimic anormal. Practic, noi am reuşit să castigam aproape toate premiile internaţionale ale industriei de videochat in ultimii 2 ani”, declară Robert Vanderty, manager Studio 20.

Franciza Studio 20 este prezentă în România cu 4 studiouri. Două dintre acestea sunt în Bucureşti: studioul pilot deschis in 2014 si cel de-al doilea, deschis în 2015, fiind şi prima franciză a Studio 20 şi cel mai mare studio din Europa (peste 1000 mp). Al treilea studio este cel deschis în Cluj anul trecut, o franciză în care au investit doi softişti peste 100 de mii de euro si care a intrat deja pe profit, iar patrulea studio se află în Timişoara si a fost deschis la începutul acestui an pe o suprafaţă de peste 700 de mp., cu o investitie de circa 200 de mii de euro.

Hollywood: 400 de mii de dolari într-un studio de 500 mp

Cele mai recente premii ale industriei, supranumite şi Oscarurile de la Barcelona şi desfăşurate în martie, au adus pentru Studio 20 şase distincţii. „Premiile spun multe despre prestaţia modelelor, nielul lor de venit şi capacitatea studiolului de a le instrui, dar şi despre performanţele financiare ale studiourilor. Cert este că noi am venit pe piaţă cu acest concept de studio de videochat glamour şi asta a atras după sine o nouă categorie, mult mai bănoasă, dar mult mai dificilă, aceea de glamour, de non-adult. Premiul de la Barcelona de „Best Non-Adult Model” este în sine o recunoaştere a faptului ca Studio 20 a performat pe un domeniu pe care l-a (re)inventat” susţine Vanderty.

Cifra de afaceri a Studio 20 atinsă în 2015 şi marja excelentă de profit a făcut posibilă trecerea Oceanului. „Cifrele prezentate de noi la premiile de profil, fie performantle fetelor, fie ale Studioului în ansamblul său, au for argumente solide pentru partenerul nostru american, care a investit aproape 400 de mii de dolari într-un studio de 500 mp, amplasat in zona celor mai celebre studiouri si case de productie cinematografica, la cateva blocuri de celebrul Hollywood Walk of Fame”, ne informează Vanderty.

Pe o piaţă aglomerată de studiouri de videochat unde modelele au un statut ambiguu, Studio 20 a reuşit performanţa ca media de venit pe model să depăşască 3000 de euro pe lună. Cifra de afaceri consolidată cu care franciza Studio 20 a încheiat anul 2015 este de 3 milioane de euro, banii sunt proveniţi din exportul de servicii către Statele Unite si Uniunea Europeeana. In acelasi timp, companiile din reteua Studio 20 au contribuit in 2015 cu peste 500 de mii de euro taxe si contributii la Bugetul de Stat si Bugetul Asigurarilor Sociale.

Găsiţi studioul localizat aici https://goo.gl/AOYcXz

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...