12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialSotia si amanta se LUPTA pentru AVEREA de 140 milioane de lire...

Sotia si amanta se LUPTA pentru AVEREA de 140 milioane de lire sterline a lui Robin Gibb

Cântăreţul Robin Gibb ( 62 de ani), membru fondator al grupului disco Bee Gees, a lăsat în urmă o avere de 140 milioane de lire sterline. Pentru moştenire se aşteaptă să înceapă o luptă în tribunale între Dwina, văduva lui Gibb, şi fosta amantă Claire Yang (36 de ani), care are un copil cu Robin Gibb, potrivit Daily Mail.

 

Înainte să moară, cantaretul a închiriat şi a plătit chiria pentru o casă pentru fosta amantă Claire Yang, unde să fie crescută fiica sa. Pe certificatul de naştere al lui Snow Robin apare numele lui Robin Gibb.

O sursă apropiată de familia Gibb a declarat pentru Sunday Mirror ca se asteapta la inceperea unui adevarat razboi legal pentru mostenire. Văduva lui Robin Gibb se teme că fosta amanta a soţului său va cere o parte din mostenirea cantaretului.

“Snow Robin este copilul lui Gibb şi va fi tratată exact la fel ca ceilalţi trei copii. Nu este vorba despre bani, ci este vorba de aspectele procedurilor legale , care au stresat-o pe Dwina şi pe familia ei”, au precizat aceleaşi surse.

Artistul britanic Robin Gibb, fostul membru al formatiei Bee Gees, a murit pe 20 mai, la varsta de 62 de ani, din cauza cancerului la ficat si colon.

Barry, Maurice şi Robin Gibb au atins culmi în lumea muzicii pop din anii ’70 cu titluri ca “How Deep Is Your Love”, “Stayin’ Alive”, şi “Night Fever”.

Grupul a făcut vânzări-record, de peste 200 de milioane de discuri.

Fostul solist, membru fondator al grupului disco Bee Gees, s-a aflat timp de câteva zile în comă, în aprilie, într-un spital din Londra, după ce a contractat o pneumonie. El a fost operat la nivelul intestinului la sfârşitul lunii martie. Acesta fusese diagnosticat cu cancer hepatic şi de colon, însă, în februarie, el susţinea că este aproape vindecat şi că se simte “fantastic”.

De asemenea, Robin Gibb a fost internat pentru câteva zile în octombrie 2011, din cauza unor dureri abdominale severe, fiind diagnosticat cu o inflamaţie a colonului.

Fostul cântăreţ – care era vegetarian şi nu consumă alcool sau alte substanţe nocive – suferea de dureri de stomac de mulţi ani, medicii nefiind capabili să determine cauza exactă a acestora.

Tot în 2011, în aprilie, el a fost obligat să anuleze din această cauză o serie de concerte în Brazilia, la recomandarea medicilor.

În 2010, Robin Gibb a suferit o operaţie din cauza unei ocluzii intestinale, aceeaşi afecţiune care a dus la moartea fratelui său geamăn Maurice, în 2003.

Trupa Bee Gees, fondată în 1958, a fost compusă iniţial din gemenii Robin şi Maurice Gibb şi fratele lor mai mare Barry, acum în vârstă de 65 de ani.

 

 

Razvan Voiculescu
Razvan Voiculescuhttp://razvan-voiculescu
Razvan Voiculescu, redactor Rl online
Cele mai citite

STB va avea sâmbătă, 20 aprilie, 10 linii cu trasee modificate pentru evenimentul sportiv „The Color Run Celebration Tour 2024”

STB îi anunță pe călători că, sâmbătă, 20 aprilie, 10 linii au trasee modificate pentru evenimentul sportiv „The Color Run Celebration Tour 2024”. Societatea...

Amânare în procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a formulat cerere de abţinere. Inspecția Judiciară cerea suspendarea judecătoarei

Procesul în care este judecat Vlad Pascu, acuzat că a omorât doi tineri cu mașina, a fost amânat pentru data de 9 mai 2024. Noul...

Avioane de vânătoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah în estul Libanului

Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, potrivit Reuters,...
Ultima oră
Pe aceeași temă