9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialSlujbe in Germania si Spania

Slujbe in Germania si Spania

Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca va organiza in perioada 12-14 iulie, incepand cu ora 8,30, in orasul Deva, la Casa de Cultura din Piata Victoriei nr. 1, preselectie pentru solicitantii de slujbe in Germania si inscrierea in baza de date pentru muncitori agricoli si muncitori calificati.
Pentru cei care doresc sa lucreze in Germania ca lucratori oaspeti si lucratori sezonieri dosarele se depun doar de persoanele care cunosc bine sau foarte bine limba germana si care au diploma de calificare in urmatoarele meserii: lacatus mecanic, mecanic, electromecanic, electrician – contract pe o perioada de 9 luni. Conditii: barbati intre 22 si 35 ani, carnet de conducere pentru camion, sa nu aiba rau de inaltime, experienta minima 2 ani anterior anului 2005. In domeniul agricol preselectia se face pentru femei si barbati intre 20 si 40 ani, cu experienta de cel putin 2 ani dobandita in fermele agricole proprii. In domeniul gastronomiei se primesc dosarele pentru ospatari, bucatari, femei si barbati intre 20 si 40 ani, cu experienta de cel putin 2 ani dovedita prin cartea de munca; vanzatori – femei si barbati, varsta 20-40 ani, cu experienta de cel putin 2 ani dovedita.
Preselectia pentru lucratori oaspeti in Germania se fac pentru ospatari, varsta 20-40 ani, cunostinte de specialitate, cu o vechime de minimum 2 ani prin cartea de munca, anterior anului 2005; bucatari-bucatarese; ospatari-bucatari care au activat in fast-fooduri, cu aceleasi conditii.
Informatii suplimentare se obtin la OMFM, str. Valter Maracineanu nr. 1-3, et. 4, cam. 291, sector 1, Bucuresti, tel. 021/312.48.86, e-mail:contact@omfm.ro sau pe pagina web www.mmssf.ro.

Inscrierea in baza de date a OMFM pentru sezonieri in Spania sau alte tari se face pentru persoanele care au varsta minima de 20 de ani si nu depasesc 40 sau 45 de ani in urmatoarele meserii: muncitor agricol – femei si barbati; ajutor depozit, muncitori cu experienta in cresterea pestilor (barbati si femei), drujbist mecanic in domeniul forestier, macelar-transator, bucatar, fierar-betonist, dulgher, templar constructii metalice, zidar, tinichigiu-vopsitor auto, mecanic autobuze si camioane, mecanic utilaj greu, mecanic hidraulic, electromecanic autobuze si camioane, electromecanic, electrician in constructii, electrician de inalta si joasa tensiune, instalator aer conditionat, frigotehnist, cazangiu, sudor argon si CO2.

Cele mai citite

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă