Sfârșitul lumii vine pe 23 septembrie 2017? Ce zice NASA

Diverşi oameni prezic că sfârşitul lumii va veni pe 23 septembrie 2017, când o altă planetă va intra în coliziune cu Pământul. NASA a făcut precizări pe acest subiect.

Share

Teodora Cimpoi 0 comentarii

Actualizat: 23.09.2017 - 09:46

Diverşi oameni prezic că sfârşitul lumii va veni pe 23 septembrie 2017, când o altă planetă va intra în coliziune cu Pământul.

Unul dintre susţinătorii cei mai înfocaţi ai acestei teorii este David Meade, „astrolog amator şi numerolog creştin”, dar şi „specialist în cercetare şi investigaţii”, care a studiat alinierea planetelor în comparaţie cu unele versete din Biblie, această analiză conducându-l la aceste predicţii, scrie Washington Post, citat de Mediafax

Meade crede că Apocalipsa va începe pe 23 septembrie, cu un semn măreţ din Rai, despre care este scris în Biblie şi care se corelează, aparent, cu răsăritul lunii la baza Constelaţiei Fecioarei.

Planteta despre care se vorbeste, Niburu, nu există, aşa că nu va exista nicio ciocnire, anunţă NASA, pe site-ul www.nasa.gov, publicând o actualizare recentă cu privire la această teorie. Cei de la NASA au infirmat teoria cunoscută drept „mişcarea apocaliptică Niburu” şi în 2012. În articolul intitulat „Beyond 2012: Why The World Didn't End”, specialiștii spun că povestea planetei Niburu circulă de câțiva ani și e periodic reciclată în noi povești apocaliptice. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...