Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Scoţia. Clubul care te lasă să spionezi CONTRA COST femeile care merg la toaletă

Poliţia din Scoţia a lansat o anchetă după ce mai multe cliente ale unui club din Glasgow s-au plâns că în toaleta femeilor este instalată o oglindă de tipul celor instalate în camerelor de interogatoriu. De cealaltă ...

Share

Rl online 0 comentarii

22.05.2013 - 17:59

Poliţia din Scoţia a lansat o anchetă după ce mai multe cliente ale unui club din Glasgow s-au plâns că în toaleta femeilor este instalată o oglindă de tipul celor instalate în camerelor de interogatoriu. De cealaltă parte a oglinzii, bărbaţii se pot holba în voie la tinerele petrecăreţe, pentru suma de 800 de lire sterline.

Bărbaţii care vizitează clubul din Glasgow pot avea acces, contra sumei de 800 de lire sterline, la o cameră exclusivistă în care pot privi în toaleta femeilor cu ajutorul unei oglinzi speciale, de tipul celor instalate în camerele de interogatorii, scrie thedrum.com, citat de Realitatea.net.

În vreme ce reprezentanţii clubului cataloghează oglinda buclucaşă drept o distracţie nevinovată şi precizează că există semne de avertizare legate de ea, unele cliente ale clubului nu s-au dovedit a fi foarte înţelegătoare. "Indicatoarele menite să le informeze pe cliente sunt mult prea mici. În plus, să fim serioşi, după câteva pahare cine mai este atent la semnele de avertizare de pe pereţii clubului?", s-a plâns una dintre clientele nemulţumite.

 

 

 

Citește totul despre:

Comentarii