Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Proiectul "Stafeta tinerilor pentru Europa", la final

Proiectul "Stafeta tinerilor pentru Europa", al carui scop a fost dezvoltarea abilitatii tinerilor pentru a se adapta la schimbarile structurale inerente procesului de aderare a Romaniei la UE, prin imbunatatirea accesului la informatie, a ajuns ...

Share

Aida Danaila 0 comentarii

07.06.2005 - 00:00
Proiectul "Stafeta tinerilor pentru Europa", al carui scop a fost dezvoltarea abilitatii tinerilor pentru a se adapta la schimbarile structurale inerente procesului de aderare a Romaniei la UE, prin imbunatatirea accesului la informatie, a ajuns la final.
Lansat de Centrul Educatia 2000+, "Stafeta tinerilor pentru Europa" se incheie prin lansarea oficiala si in judetul Buzau, dupa ce a trecut prin judetele Galati, Bacau, Vaslui, Neamt, Iasi, Suceava si Botosani. La proiect participa sase unitati de invatamant liceal din judetul Buzau - Colegiul National "B.P. Hasdeu", Colegiul National "Mihai Eminescu", Grupul Scolar "C. Nenitescu" Buzau, Colegiul Economic Buzau, Grupul Scolar Economic Ramnicu Sarat si Liceul Teoretic Berceni. Practic, liceenii buzoieni vor participa la aceasta stafeta prin sustinerea de dezbateri si prezentarea de eseuri si videoclipuri pe tematici de integrare europeana. La final, cele mai bune eseuri prezentate de elevii din toate judetele participante vor fi premiate la sediul Delegatiei Europene la Bucuresti.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...