Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Proiect de mediu la Calarasi

Intre Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia si Agentia Regionala pentru Protectia Mediului s-a semnat, in prezenta doamnei ministru Sulfina Barbu, un protocol de colaborare menit sa sporeasca eficienta mediului ecologic. Textul ...

Share

Rl online 0 comentarii

07.09.2005 - 00:00
Intre Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia si Agentia Regionala pentru Protectia Mediului s-a semnat, in prezenta doamnei ministru Sulfina Barbu, un protocol de colaborare menit sa sporeasca eficienta mediului ecologic. Textul protocolului prevede colaborarea dintre cele doua institutii in ceea ce priveste implementarea programelor de asistenta, derulate cu fonduri europene, in domeniul protectiei mediului. Problematica viitoare asigura un cadru favorabil pentru protectia mediului intr-o zona preponderent expusa unor calamitati naturale.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...