Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Program Phare: 4,6 milioane euro pentru ONG-uri

Delegatia Comisiei Europene si Guvernul au lansat trei noi cereri de oferte de proiecte in valoare de peste 4,6 milioane euro, in cadrul Fondului pentru Societatea Civila din Romania, finantat prin Programul PHARE al Uniunii Europene. Cele trei ...

Share

Rl online 0 comentarii

21.09.2005 - 00:00
Delegatia Comisiei Europene si Guvernul au lansat trei noi cereri de oferte de proiecte in valoare de peste 4,6 milioane euro, in cadrul Fondului pentru Societatea Civila din Romania, finantat prin Programul PHARE al Uniunii Europene. Cele trei oferte isi propun: cresterea credibilitatii si capacitatii institutionale si operationale a ONG-urilor in raport cu toti actorii sociali, de la comunitati pana la publicul larg, de la constituenti pana la factorii de decizie; Promovarea rolului ONG-urilor in adoptarea si transpunerea acquis-ului comunitar in domenii precum: munca si dialog social, protectia consumatorilor, mediu, dezvoltare socio-economica, egalitate de sanse intre femei si barbati etc.; Cresterea rolului ONG-urilor in mentinerea si sustinerea democratiei, a statului de drept, in protectia drepturilor omului, inclusiv protectia drepturilor minoritatilor si drepturilor copiilor, a accesului la informatie, a libertatii de expresie si independentei mass-media, a independentei justitiei si luptei impotriva coruptiei.
Valoarea finantarii nerambursabile este intre 10.000 si 150.000 euro/proiect. Termenul-limita pentru primirea cererilor de finantare este de 17 noiembrie a.c., ora 16.00. Cererile de finantare se trimit la Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, Splaiul Independentei nr. 2 K, intrarea 1, etaj 4, Bucuresti 3 sau Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, CP 22-119 Bucuresti. Seturile de documente necesare - Ghidul solicitantului si cererea de finantare, precum si informatii se obtin la FDSC tel. 021-310 01 77, e-mail; [email protected], Centrul de Informare al Comisiei Europene in Romania, Calea Victoriei nr. 88, Bucuresti, tel. 021-315.34.70, e-mail: [email protected], www.fdsc.ro, www.infoeuropa.ro.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...