Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Posturi vacante pentru somerii din toata tara

Potrivit datelor rezultate din declaratiile agentilor economici privind posturile vacante, in evidentele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) sunt inregistrate 20.116 locuri de munca pe saptamana. Cele mai multe locuri de ...

Share

Rl online 0 comentarii

21.09.2005 - 00:00
Potrivit datelor rezultate din declaratiile agentilor economici privind posturile vacante, in evidentele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) sunt inregistrate 20.116 locuri de munca pe saptamana. Cele mai multe locuri de munca disponibile sunt in judetul Hunedoara - 2.307 posturi vacante si municipiul Bucuresti - 1.413 locuri de munca. Cele mai putine locuri de munca sunt oferite in judetele Vrancea - 41, Teleorman - 76.
La nivel national, pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 764 locuri de munca, din care 360 pentru ingineri. Pentru studii medii si profesionale, ANOFM ofera 19.352 locuri de munca.
Persoanele interesate sa-si gaseasca o slujba se pot adresa agentiilor teritoriale pentru ocuparea fortei de munca sau pot accesa adresa de Internet www.anofm.ro, unde se gasesc locurile de munca vacante oferite in fiecare judet, pe meserii, precum si persoanele de contact carora le pot solicita informatii suplimentare.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...