Poliţia Română, dotată cu Lotus Evora S. Vezi aici cum arată maşina

Un echipaj de elită al Poliţiei Rutiere Române va fi dotat cu un automobil Lotus Evora S, pentru supravegherea celor mai aglomerate artere din Bucureşti. Maşina, care costă aproximativ 70.000 de euro, este oferită gratuit ...

Share

Alexandra Jeles 0 comentarii

05.08.2011 - 16:22

Un echipaj de elită al Poliţiei Rutiere Române va fi dotat cu un automobil Lotus Evora S, pentru supravegherea celor mai aglomerate artere din Bucureşti.

Maşina, care costă aproximativ 70.000 de euro, este oferită gratuit Poliţiei Române pentru o perioadă de doi ani.

Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) şi Lotus Cars au prezentat astăzi modelul Lotus Evora S al Poliţiei Române, în cadrul unui eveniment ce a avut loc la Showroom-ul Oficial Lotus din Otopeni. La eveniment au fost prezenţi Excelenţa Sa Martin Harris, Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Chestorul de Poliţie Marian Tutilescu, Secretar de Stat în Ministerul de Interne, Chestorul de Poliţie Liviu Popa, Şeful Inspectoratului General al Poliţiei Române, Ion Bazac, preşedintele Forza Rossa, reprezentantul oficial Lotus în România, şi Christopher Nicoll, Directorul Regional de Vânzări Lotus Cars.

Evora S este noul supercar de la Lotus, dotat cu cea mai recentă tehnologie auto şi cu performanţe deosebite (350 de cai putere, viteză maximă 280 km/oră, 0-100 kmîn doar 4.8 secunde) şi va fi folosit pentru misiuni de patrulare şi intervenţie rapidă.

Proiecte similare au avut loc în Marea Britanie şi recent în Italia când Poliţia Militară (Carabinieri) a fost dotată cu două automobile Lotus S.

"Forza Rossa, reprezentanţa oficială a Lotus în România, îşi propune să promoveze securitatea rutieră precum şi o nouă cultură a automobilului şi să ia parte la lupta împotriva delincvenţei rutiere", spun reprezentanţii Forza Rossa.

Citește totul despre:

Comentarii