21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialPMB: Înscrierile la concursul "Cea mai frumoasă fațadă" se prelungesc până pe...

PMB: Înscrierile la concursul “Cea mai frumoasă fațadă” se prelungesc până pe 20 august 2017

Perioada de înscriere la concursul "Cea mai frumoasă fațadă" s-a prelungit până la data de 20 august 2017, ca urmare a solicitărilor venite din partea locuitorilor Capitalei, informează Primăria Municipiului București, într-un comunicat transmis duminică Agerpres.

"Pentru a oferi posibilitatea tuturor bucureștenilor să participe la competiție și pentru a le pune la dispoziție timpul necesar pentru amenajarea unui număr cât mai mare de spații, lucrările din concurs pot fi votate de cetățeni în perioada 21 — 23 august 2017", se mai arată în comunicatul PMB.

Potrivit sursei citate, vizitele pe teren ale juriului și perioada de jurizare vor avea loc între 21 și 31 august. Câștigătorii vor fi anunțați pe 8 septembrie 2017, premiile fiind în valoare totală de 214.000 lei.

"Structurată pe trei secțiuni: 'Cea mai frumoasă fațadă', 'Cel mai frumos balcon' și 'Cea mai frumoasă grădină', competiția urmărește îmbunătățirea calității vieții cetățenilor și implicarea acestora în activitățile gospodărești prin amenajarea fațadelor clădirilor, a balcoanelor și a spațiilor verzi adiacente imobilelor cu plante naturale decorative, arbori și arbuști ornamentali", susțin reprezentanții Primăriei Capitalei.

Potrivit regulamentului concursului, se poate înscrie în concurs orice persoană fizică care a împlinit vârsta de 18 ani, asociațiile de proprietari, asociațiile de locatari, persoanele fizice autorizate, asociațiile, fundațiile și instituțiile publice, altele decât cele din subordinea Primăriei Municipiului București, precum și societățile comerciale.

Cele mai citite

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...
Ultima oră
Pe aceeași temă