10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialPatru centre universitare vor organiza examenul de rezidentiat 2005

Patru centre universitare vor organiza examenul de rezidentiat 2005

Comisia comuna centrala de rezidentiat 2005 a nominalizat centrele universitare in care sunt repartizate grupele de specialitate pentru concursul din acest an, organizat pe 20 noiembrie a.c., astfel: Bucuresti (pentru specialitatile chirurgicale si medicina dentara), Cluj-Napoca (pentru specialitati medicale si medicina de familie), Craiova (pentru grupa de specialitate laborator), Targu Mures (pentru grupa de specialitate farmacie).
Din Comisia centrala de rezidentiat 2005 fac parte rectorii universitatilor de medicina si farmacie organizatoare, reprezentantii Directiei de Resurse Umane si Dezvoltare Profesionala din MS si consilieri ai Ministerului Educatiei si Cercetarii. Presedintele Comisiei centrale este prof. dr. Mihai Coculescu, directorul general al Centrului National de Perfectionare in Domeniul Sanitar Bucuresti.
De asemenea, a fost definitivata componenta comisiilor zonale din centrele universitare organizatoare nominalizate. Ministerul Sanatatii a acceptat ca bibliografia de concurs sa fie in totalitate in limba romana. Nu au survenit modificari cu privire la subiectele anuntate. Concursul se va desfasura pe baza unor teste-grila, care vor fi diferite de cele publicate anterior. Comisia centrala va informa periodic candidatii prin comunicate de presa asupra conditiilor de desfasurare a concursului de rezidentiat in medicina, medicina dentara si farmacie.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă