Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ordonante guvernamentale privind cultura votate recent

Dupa cum a declarat dl Adrian Iorgulescu, ministrul Culturii si Cultelor, in sedinta de Guvern din ziua de 26 ianuarie 2006 au fost aprobate urmatoarele ordonante: 1. Ordonanta Guvernului pentru modificarea si completarea Legii nr. 186/2003 ...

Share

Rl online 0 comentarii

01.02.2005 - 00:00
Dupa cum a declarat dl Adrian Iorgulescu, ministrul Culturii si Cultelor, in sedinta de Guvern din ziua de 26 ianuarie 2006 au fost aprobate urmatoarele ordonante: 1. Ordonanta Guvernului pentru modificarea si completarea Legii nr. 186/2003 privind promovarea culturii scrise; 2. Ordonanta Guvernului privind concesionarea monumentelor istorice; 3. Ordonanta Guvernului privind reglementarea unor masuri financiar-fiscale; 4. Ordonanta Guvernului privind intarirea capacitatii administrative a Oficiului Roman pentru Drepturi de Autor; 5. Ordonanta Guvernului privind trecerea Muzeului National "George Enescu" din Bucuresti in subordinea Ministerului Culturii si Cultelor; 6. Ordonanta Guvernului privind modificarea si completarea Legii bibliotecilor nr. 334/2002; 7. Ordonanta Guvernului privind modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 420/2000 privind imbunatatirea finantarii unor programe de dezvoltare sectoriala initiate de Ministerul Culturii si Cultelor.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...