Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

OPC a depistat jucarii care puteau strangula copiii

Inspectorii gorjeni au depistat la firma SC Harry W.H. COM SRL din Deva jucarii Yo-Yo, periculoase (pericol de strangulare a copilului). S-a dispus oprirea definitiva de la comercializare si distrugerea lor. Avand in vedere gradul de ...

Share

Rl online 0 comentarii

06.06.2005 - 00:00
Inspectorii gorjeni au depistat la firma SC Harry W.H. COM SRL din Deva jucarii Yo-Yo, periculoase (pericol de strangulare a copilului). S-a dispus oprirea definitiva de la comercializare si distrugerea lor. Avand in vedere gradul de periculozitate, au fost informate toate statele membre ale Uniunii Europene despre circulatia acestor produse periculoase. In urma controlului desfasurat de inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor in ultimele zile, agentii economici (producatori, importatori, distribuitori si vanzatori) care aveau ca obiect de activitate jucariile au fost amendati cu 1,9 miliarde lei. Au fost controlate produse in valoare totala de 27,4 miliarde lei. S-a dispus oprirea temporara de la comercializare pentru jucarii de 2,2 miliarde de lei si oprirea definitiva pentru jucarii de 129 milioane de lei.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...