Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

O noua promotie de jandarmi

Astazi, de la ora 10, va avea loc la sediul Scolii de Subofiteri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" din Dragasani festivitatea de absolvire si avansare la gradul de sergent major a promotiei 2005. Activitatea se va desfasura in prezenta ...

Share

Rl online 0 comentarii

30.07.2005 - 00:00
Astazi, de la ora 10, va avea loc la sediul Scolii de Subofiteri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" din Dragasani festivitatea de absolvire si avansare la gradul de sergent major a promotiei 2005. Activitatea se va desfasura in prezenta generalului de brigada dr. Costica Silion, inspectorul general al Jandarmeriei Romane, si a colonelului Ion Crangus, adjunct al inspectorului general. La ceremonie vor mai fi prezenti reprezentanti ai autoritatilor publice locale, personalitati ale vietii publice romanesti, parinti si rude ale absolventilor. Cei 150 de jandarmi absolventi ai Scolii de Subofiteri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" vor fi repartizati in structurile Jandarmeriei Romane si incadrati potrivit pregatirii de specialitate.

Citește totul despre:

Comentarii