Motivul surprinzător pentru care capacele de pix au găuri

Numeroase persoane au obiceiul să roadă capacele pixurilor, riscând să înghită obiectele și să se sufoce. Din acest motiv, aproape toate capacele de pix au găuri, menite să diminueze riscul ca o persoană să se sufoce în cazul în care înghite un capac.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 06.05.2016 - 10:59

 

 

Numeroase persoane au obiceiul să roadă capacele pixurilor, riscând să înghită obiectele și să se sufoce. Din acest motiv, aproape toate capacele de pix au găuri, menite să diminueze riscul ca o persoană să se sufoce în cazul în care înghite un capac, informează Descoperă, citat de Mediafax.

Prin lărgirea găurii din partea superioară a capacelor de pix, specialiştii companiei BIC au permis creşterea fluxului de aer în interiorul obiectelor, reducând, astfel, riscul ca cel care le înghite să se sufoce.

„Toate capacele noastre sunt conforme cu standardele internaţionale de siguranţă, care încearcă să reducă la minimum riscul ca cei mici să înghită aceste obiecte. Unele dintre acestea au o mică gaură în partea superioară, pentru a se alinia măsurilor de siguranţă existente", susţin reprezentanţii BIC, pe site-ul oficial al companiei.

Se estimează că aproximativ 100 de oameni mor anual în Statele Unite, din cauza sufocării cu capace de pix, conform Descoperă.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...