Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Locuri de munca in strainatate in domeniul agricol

Astazi si maine (7 si 8 iunie), in Craiova si Galati, Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca organizeaza inscrierea in baza de date a solicitantilor de contracte in strainatate in domeniul agricol. Primirea dosarelor se face incepand cu ora ...

Share

Rl online 0 comentarii

07.06.2005 - 00:00
Astazi si maine (7 si 8 iunie), in Craiova si Galati, Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca organizeaza inscrierea in baza de date a solicitantilor de contracte in strainatate in domeniul agricol. Primirea dosarelor se face incepand cu ora 8,30, in Craiova la Casa de Cultura a Studentilor, str. Eugeniu Carada nr. 10, iar la Galati in B-dul Closca nr. 2-3, in cadrul Complexului Sportiv Siderurgistul (langa trecerea bacului). Solicitantii trebuie sa indeplineasca conditiile de varsta - sa aiba intre 20 si 40 de ani - si sa aiba documente care sa ateste experienta in agricultura. Mai sunt necesare copii dupa buletinul sau cartea de identitate, copie pasaport - cu valabilitate de minimum 6 luni, copii legalizate dupa cartea de munca si certificatul de absolvire sau calificare, adeverinta de la medicul de familie ca este clinic sanatos, cazier judiciar, declaratie la notariat ca nu beneficiaza de pensie de invaliditate, doua fotografii tip pasaport. Persoanele care nu au carte de munca vor prezenta o declaratie pe proprie raspundere, legalizata la notariat, ca solicitantului nu i s-a intocmit carte de munca.

Citește totul despre:

Comentarii