Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Jumatate de milion de euro pentru dezvoltare profesionala si personala

Holcim (Romania) investeste si in acest an aproximativ 500.000 euro in programe de dezvoltare profesionala si personala a angajatilor sai. Cursurile continute in planul de training 2005 vizeaza dezvoltarea atat a competentelor profesionale, cat ...

Share

Rl online 0 comentarii

30.07.2005 - 00:00
Holcim (Romania) investeste si in acest an aproximativ 500.000 euro in programe de dezvoltare profesionala si personala a angajatilor sai. Cursurile continute in planul de training 2005 vizeaza dezvoltarea atat a competentelor profesionale, cat si a celor personale si sociale.
Leadership si management, relatii interpersonale si comunicare, marketing si vanzari, operare calculator, limbi straine, cursuri tehnice si de calificare si cursuri de specialitate sunt doar cateva dintre programele in care participa peste 90% din cei aproximativ 1.300 angajati ai Holcim (Romania). Majoritatea cursurilor sunt personalizate, fiind dezvoltate de catre furnizori externi, dar si de traineri interni, special formati si certificati.
Exista si participari la cursuri deschise, in special in cazul cursurilor de specialitate in domeniul juridic, comunicare, resurse umane, financiar, IT, organizate in Romania sau in alte tari. In acest an, participarea la cursuri deschise este mai substantiala decat in alti ani.
Si in anul 2004 Holcim (Romania) a alocat pentru training si dezvoltare peste 500.000 euro. Angajatii companiei au beneficiat de 54 de programe de dezvoltare: cursuri, seminarii si conferinte de management avand ca tematica probleme de strategie, operatiuni, sanatate si securitate in munca, mediu, raspundere sociala, relatia cu clientii si furnizorii. Mai mult de jumatate din aceste programe s-au desfasurat in strainatate.

Citește totul despre:

Comentarii