Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ion Iliescu: "Adevărul", "România Liberă" şi "Evenimentul Zilei" duc campanie de contestare a Revoluţiei

Fostul şef de stat Ion Iliescu a declarat, marţi, că unele publicaţii, precum "Adevărul", "România Liberă" şi "Evenimentul Zilei" îşi permit să ducă o campanie negativă, de contestare a Revoluţiei şi de denigrare şi ...

Share

Rl online 0 comentarii

20.12.2011 - 14:47

Fostul şef de stat Ion Iliescu a declarat, marţi, că unele publicaţii, precum "Adevărul", "România Liberă" şi "Evenimentul Zilei" îşi permit să ducă o campanie negativă, de contestare a Revoluţiei şi de denigrare şi calomniere a celor care şi-au asumat atunci şi riscuri şi răspunderi, scrie Mediafax.

"Trebuie să constat cu tristeţe şi cu indignare că unii, inclusiv unele publicaţii ca «Adevărul», «România Liberă» şi «Evenimentul Zilei», îşi permit o veritabilă campanie negativă, de contestare a Revoluţiei, de denigrare şi calomniere a celor care şi-au asumat atunci şi riscuri şi răspunderi", a spus Iliescu.

El a precizat că se vehiculează din nou tot felul de "aberaţii şi false dileme" legate de "revoluţia" sau "lovitura de stat" din 1989.

"Semnificativă este încercarea denigratorilor Revoluţiei de a pune în discuţie legitimitatea noii structuri de putere după fuga disctatorului. Cea mai ticăloasă acţiune este încercarea de a pune pe seama celor care şi-au asumat răspunderea preluării puterii diversiunea teroristă", a spus Iliescu.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...