Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

IMAGINI uimitoare, ca-n poveşti. Cum arată grădina japoneză Kawachi Fuji, unde te plimbi înconjurat de flori

Kawachi Fuji Garden, din oraşul Kitakyushu, Japonia, găzduieşte 150 de plante Wisteria, împărţite în 20 de specii diferite. Atracţia principală a grădinii este un tunel din Wisteria, prin care vizitatorii pot să ...

Share

Petra Dinescu 0 comentarii

01.03.2013 - 15:22

Kawachi Fuji Garden, din oraşul Kitakyushu, Japonia, găzduieşte 150 de plante Wisteria, împărţite în 20 de specii diferite. Atracţia principală a grădinii este un tunel din Wisteria, prin care vizitatorii pot să treacă, scrie twistedsifter.com.

Grădina se află la circa şase ore distanţă de Tokyo şi momentul indicat al anului pentru o vizită îl reprezintă lunile aprilie şi mai. Taxa de intrare variază în funcţie de perioadă, între 1 şi 3 dolari.

Wisteria este o plantă din familia leguminoaselor, Fabaceae, care include zece specii de viţe căţărătoare originare din estul Statelor Unite, China, Korea şi Japonia. Plantele se pot întinde pe o lăţime de 10 metri şi o înălţime de 20 de metri. Cea mai mare Wisteria cunoscută se găseşte în Sierra Madre, California şi ocupă peste 0,4 hectare, cântăreşte 250 de tone şi a fost plantată în anul 1894.

Dacă vreţi să vedeţi ce face ca plantele Wisteria să fie speciale, daţi CLICK pe GALERIA FOTO de mai sus

Citește totul despre:

Comentarii

loading...