Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ilegalitati cu terenuri pentru rudele lui "Bill"

Fosta sefa a Biroului de Fond Funciar din Primaria Vulcan (judetul Hunedoara) Ana Todor este cercetata de procurori pentru fals si uz de fals. Aceasta este acuzata ca a falsificat cu buna stiinta un act prin care cumnatul fostului sef al Politiei ...

Share

Carmen Cosman 0 comentarii

26.07.2005 - 00:00
Fosta sefa a Biroului de Fond Funciar din Primaria Vulcan (judetul Hunedoara) Ana Todor este cercetata de procurori pentru fals si uz de fals. Aceasta este acuzata ca a falsificat cu buna stiinta un act prin care cumnatul fostului sef al Politiei Deva, Ioan "Bill" David, urma sa fie improprietarit ilegal cu teren in zona turistica "Pasul Valcan".
Potrivit anchetatorilor, Ana Todor a folosit un tertip extrem de simplu, dar foarte util celui care urma sa primeasca terenul: o poza in oglinda. Astfel, parcelele au fost inlocuite in favoarea lui Alexandru Tanasescu, cumnatul lui David, acesta din urma aflat acum in arest pentru implicare intr-o retea mafiota. In baza unui titlu de proprietate fals, intocmit printr-o copiere xerox cu ajutorul fotografiei "in oglinda", Tanasescu a primit un teren situat pe versantul paralel cu cel pe care trebuia de fapt sa intre in posesie, adica in loc de pamant in Valea Arsului acesta a beneficiat de teren in Pasul Valcan.
Zona este deosebit de atractiva din punct de vedere turistic si numai buna pentru casute de vacanta, iar preturile terenurilor sunt net superioare celor din Valea Arsului. In plus, cumnatul politistului a primit o bucata de teren chiar sub unele cabane deja construite.
"Atunci m-am sesizat si am cerut documentele oficiale. Asa am observat ca poza era facuta in oglinda, iar titlul de proprietate era emis in baza unor acte false. Am cerut originalul, dar nu avea decat acea copie xerox si am cerut sa se anuleze titlul de proprietate", a declarat primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile. El a mai spus ca fosta sefa a Biroului Fond Funciar si-a recunoscut fapta si ca totul a fost facut cu buna stiinta.
Ana Todor a fost eliberata din functia detinuta si mutata pe un post de functionar gradul 1 la Biroul Ajutor Social pana la definitivarea cercetarilor. Dosarul este acum la Parchetul de pe langa Judecatoria Petrosani, dupa ce politistii care au instrumentat cazul au dat rezolutie de trimitere in judecata a functionarei pentru comiterea infractiunii de fals si uz de fals.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...