Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Grindina, inundatii si case izolate de restul lumii, la Ciocanesti - Suceava

Aproximativ 30 de gospodarii din comuna suceveana Ciocanesti au ramas izolate de restul lumii, in urma furtunii din noaptea de luni spre marti. Ploile torentiale, insotite de grindina, au distrus un drum comunal pe o distanta de peste un ...

Share

Adina Straton 0 comentarii

01.06.2005 - 00:00
Aproximativ 30 de gospodarii din comuna suceveana Ciocanesti au ramas izolate de restul lumii, in urma furtunii din noaptea de luni spre marti. Ploile torentiale, insotite de grindina, au distrus un drum comunal pe o distanta de peste un kilometru si au inundat mai multe terenuri agricole si doua gospodarii din Ciocanesti. Prefectul de Suceava, Orest Onofrei, a declarat ca paraul Colacu, ce traverseaza comuna, a iesit din matca si a inundat drumul pe o lungime de 1.100 de metri, aparari de maluri si 15 podete. In total, au fost distruse 7 hectare de culturi de cartofi si fanete, pagubele fiind estimate, in prima faza, la 3 miliarde de lei. In cursul zilei de ieri, o comisie din cadrul Prefecturii a descins la Ciocanesti pentru a evalua situatia. Dupa cum a declarat prefectul de Suceava, distrugerea drumului comunal si a podetelor de peste paraul Colacu au izolat 30 de gospodarii, iar autoritatile locale au luat deja masuri pentru a reface infrastructura distrusa de ape.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...