Gardul unui cimitir din Constanţa s-a prăbuşit peste oameni

O persoană a murit şi mai multe au fost rănite, joi la prânz, după ce o parte dintr-un gard de beton care împrejmuieşte Cimitirul Central din Constanţa s-a prăbuşit peste mai mulţi ...

Share

Luca Negreanu 0 comentarii

31.03.2011 - 13:28

O persoană a murit şi mai multe au fost rănite, joi la prânz, după ce o parte dintr-un gard de beton care împrejmuieşte Cimitirul Central din Constanţa s-a prăbuşit peste mai mulţi trecători, la faţa locului aflându-se echipaje ale ambulanţei, ale SMURD şi ale Poliţiei, transmite Mediafax.

Potrivit primelor date, incidentul a avut loc după ce un stâlp de beton s-a prăbuşit peste gardul cimitirului, provocând căderea acestuia, persoanele care treceau prin zonă fiind prinse sub dărâmături.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Constanţa, Paula Anghel, până în prezent există certitudinea că, în urma incidentului, o persoană a murit, iar alta a fost rănită, fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Ea a precizat că sub gardul de beton, care s-a prăbuşit pe o distanţă de aproximativ 50 de metri, s-ar mai putea afla şi alte persoane, dar acest lucru se va stabili după ce echipajele de la descarcerare vor reuşi să ridice bucăţile de beton.

Citește totul despre:

Comentarii