Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fotograful român Mugur Vărzariu, în concursul Your Shot, organizat de National Geographic

Fotograful român Mugur Vărzariu participă, anul acesta, la concursul de fotografie,Your Shot, organizat de publicaţia National Geographic. El intră în concurs cu o fotografie care arată români care merg la un cimitir de deportaţi în localitatea Herăşti, în sudul României. Ortodocşii se strâng la miezul nopţii, aprind focuri şi împart alimente în memoria rudelor dispărute.

Share

Ruxandra Cosma 0 comentarii

Actualizat: 20.06.2017 - 13:23

Fotograful român Mugur Vărzariu participă, anul acesta, la concursul de fotografie,Your Shot, organizat de publicaţia National Geographic. El intră în concurs cu o fotografie care arată români care merg la un cimitir de deportaţi în localitatea Herăşti, în sudul României. Ortodocşii se strâng la miezul nopţii, aprind focuri şi împart alimente în memoria rudelor dispărute.

Vărzariu a fost premiat, în trecut, de CNN și UNICEF pentru fotografiile sale care ilustreză problemele etniei rome din România şi a obținut cea mai prestigioasă distincție acordată unui fotograf român de juriul ediției din 2014 a concursului Pictures of the Year International (POYi), organizat sub patronajul secției de jurnalism a Universității din Missouri.

Concursul Your Shot are mai multe categorii la care fotografi amatori pot înscrie imagini: aventură, arhitectură, animale, cultură, gastronomie, portrete, călătorie, sporturi. La fiecare secţiune s-au înscris zeci de artişti vizuali, iar data limită pentru depunerea fotografiilor este 10 iulie. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...