Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO. Imaginea zilei vine de la Moscova: Protestatarii încearcă sî împingă un autoturism pentru a bloca duba în care Alexei Navalnîi, liderul opoziției ruse, a fost reținut de polițiști

Imaginea zilei vine din Moscova și reprezintă protestatarii care încearcă să împingă un autoturism pentru a bloca duba în care Alexei Navalnîi, liderul opoziției ruse, a fost reținut de polițiști.

Share

Gabriel Mihai 0 comentarii

Actualizat: 26.03.2017 - 21:37

Imaginea zilei vine din Moscova și reprezintă protestatarii care încearcă să împingă un autoturism pentru a bloca duba în care Alexei Navalnîi, liderul opoziției ruse, a fost reținut de polițiști.

Protestele din Moscova sunt unele dintre cele mai puternice din ultimul timp, iar Alexei Navalnîi a lansat apelul la aceste manifestații anticorupție.

Un martor a relatat că, după Navalnîi a fost reținut de polițiști, sute de protestatari au înconjurat duba poliției și au încercat minute la rând să deschidă ușile acesteia.

 Poliția rusă a arestat la Moscova peste 700 de persoane în timpul unor demonstrații anticorupție la care s-au prezentat mii de persoane. Poliția moscovită a transmis în urmă cu puțin timp că s-au efectuat “circa 500” de arestări, dar ONG-ul OVD-Info transmite că peste 700 de persoane au fost arestate. Printre aceste persoane se enumeră și Alexei Navalnîi, liderul opoziției de la Kremlin.

Autorităţile ruse au precizat că aproximativ 7.000 de persoane au participat la demonstaţia anticorupţie de pe străzile Moscovei. Însă, numărul real al protestatarilor ar putea să fie mult mai mare prin comparaţie cu datele prezentate de poliţie. Mulţiumea s-a întins de la un capăt la celălalt al străzii Tverşkaia.

Citește totul despre:

Comentarii