Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fortele armate americane au donat bunuri si echipamente

Comandamentul European al Fortelor Armate Americane - Programul de Asistenta Umanitara din Stuttgart, Germania, a donat sase camioane cu ajutoare de urgenta comunitatilor afectate de ultimele inundatii din Romania. Acestea au constat in corturi, ...

Share

Rl online 0 comentarii

07.09.2005 - 00:00
Comandamentul European al Fortelor Armate Americane - Programul de Asistenta Umanitara din Stuttgart, Germania, a donat sase camioane cu ajutoare de urgenta comunitatilor afectate de ultimele inundatii din Romania. Acestea au constat in corturi, paturi, saltele, canistre cu apa si generatoare, a caror valoare totala se ridica la aproape 200.000 USD. De asemenea, insarcinatul cu afaceri a anuntat ca guvernul Statelor Unite acorda un ajutor financiar suplimentar in valoare de 500.000 USD pentru comunitatile locale afectate de inundatii. Pana in prezent, asistenta guvernului Statelor Unite pentru victimele inundatiilor din Romania depaseste 3,5 milioane USD. Aceste fonduri au servit la achizitionarea de alimente, articole de igiena personala, dispozitive de incalzire portabile si sisteme de purificare a apei; de asemenea, in cadrul acestui ajutor financiar, au fost acordate imprumuturi rambursabile si nerambursabile pentru proiecte de renovare in cadrul comunitatilor, proiecte puse in aplicare prin intermediul USAID. Acestea includ:
- imprumuturi rambursabile si nerambursabile pentru repararea/reconstructia caselor, scolilor, podurilor etc.;
- asistenta directa pentru fermieri;
- campanii publice de informare pentru prevenirea riscurilor cauzate de inundatii.
De asemenea, Departamentul de Aparare al Statelor Unite a donat bunuri si echipamente pentru renovarea caselor, scolilor si a unitatilor medicale.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...