Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Este interzisa strangerea fondului de protocol pentru examenele nationale

Ca in fiecare an, conducerea Ministerului Educatiei si Cercetarii (MEdC) atentioneaza angajatii din invatamant ca sunt interzise colectarea si folosirea fondurilor stranse de la elevi, candidati si parinti pentru protocol in perioada examenelor ...

Share

Rl online 0 comentarii

02.06.2005 - 00:00
Ca in fiecare an, conducerea Ministerului Educatiei si Cercetarii (MEdC) atentioneaza angajatii din invatamant ca sunt interzise colectarea si folosirea fondurilor stranse de la elevi, candidati si parinti pentru protocol in perioada examenelor nationale - teste nationale si bacalaureat. MEdC promite ca cei care vor strange totusi bani de protocol vor fi sanctionati. Din datele centralizate de MEdC rezulta ca pentru sustinerea testelor nationale s-au inscris 279.332 de elevi, iar pentru bacalareat 180.565 elevi.
Pentru a evita orice disfunctionalitati in desfasurarea examenelor, inspectoratele scolare vor verifica functionalitatea spatiilor de examen, a echipamentelor electronice (PC-uri, imprimante, copiatoare, aparate tv si radio etc.), modul de instruire a comisiilor, depozitarea subiectelor si lucrarilor scrise etc. Responsabilii MEdC vor face toate demersurile catre institutiile abilitate pentru a nu aparea nici un fel de sincope in timpul examenelor - asigurarea personalului medical in centrele de examen pe timpul probelor, evitarea penelor de curent electric, asigurarea securitatii subiectelor, lucrarilor scrise si a desfasurarii examenelor.

Citește totul despre:

Comentarii