13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialDonald Trump, comentariile ofensatoare şi sexiste la adresa adversarei Hillary Clinton

Donald Trump, comentariile ofensatoare şi sexiste la adresa adversarei Hillary Clinton

Donald Trump, unul dintre favoriţii în cursa pentru a reprezenta Partidul Republican în scrutinul prezidenţial din SUA, a folosit expresii extrem de vulgare la adresa lui Hillary Clinton, principala sa adversară din tabăra democrată. 

În cursul unui discurs rostit în faţa a circa 7.500 de simpatizanţi, politicianul republican, care s-a remarcat printr-o serie de comentarii controversate şi limbaj plastic, a comentat întârzierea lui Hillary Clinton, după o pauză publicitară, la o dezbatere televizată desfăşurată sâmbătă, sugerând că aceasta fusese la grupul sanitar.

"Mă uitam la dezbatere şi dispăruse. Ştiu unde a fost. Este dezgustător. Nici măcar nu vreau să vorbesc despre asta. Nu, este prea dezgustător", a comentat Trump, potrivit CNN. În acelaşi discurs, Trump a făcut un alt comentariu extrem de vulgar referitor la şansele lui Hillary Clinton de a câştiga scrutinul prezidenţial din Statele Unite, subliniind că ea nu câştigă niciodată. "Chiar şi într-o cursă cu Barack Obama, ea a fost învinsă. Nu ştiu care dintre ei era mai rău. Nu ştiu cum ar putea fi mai rău? Ea era favorită în 2008, era favorită să câştige în scrutinul intern, dar şi-a luat-o, vreau să spun că a pierdut", a spus Trump, folosind un cuvânt foarte vulgar.

Echipa democrată a denunţat limbajul "degradant" folosit de politicianul republican. "Nu îi răspundem lui Trump, dar oricine înţelege umilinţa pe care acest limbaj degradant o provoacă pentru toate femeile ar trebui să răspundă", a declarat Jennifer Palmieri, purtătorul de cuvânt al echipei de campanie a lui Hillary Clinton.

Numeroşi analişti au denunţat comentariile ofensatoare şi sexiste ale lui Donald Trump, notează cotidianul The Washington Post.

Cele mai citite

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...
Ultima oră
Pe aceeași temă