Doi indieni din Dubai au vrut să facă nunta la Palatul Parlamentului, dar au fost refuzați

Doi indieni au vrut să facă o nuntă ca în povești, la Palatul Parlamentului, cu 400 de invitați, dar au fost refuzați, potrivit Economica.

Share

Gabriel Mihai 0 comentarii

Actualizat: 10.03.2017 - 10:26

Doi indieni au vrut să facă o nuntă ca în povești, la Palatul Parlamentului, cu 400 de invitați, dar au fost refuzați, potrivit Economica.

Cuplul ar fi vrut o nuntă cu 400 de invitați, iar Palatul Parlamentului părea cel mai bun loc pentru aceștia, dar fiind faptul că se află și în apropiere de Hotelul Marriott.

Cei doi erau dispuși să scoată bani frumoși din buzunare, dar au fost refuzați de angajați, pe motiv că "nu se mai fac nunţi". În schimb, sălile sunt închiriate pentru revelioane, conferințe, baluri sau târguri.

Directorul unei agenţii de turism din India ne-a spus că are un client care caută ceva cu totul şi cu totul deosebit, vor ceva de care nu s-a mai auzit. Aveau 400 de invitaţi, nunta la indieni durează trei zile şi trei nopţi, iar după aceea vroiau şi un tur cu toţi invitaţii de încă trei zile. Eu le-am propus Palatul Parlamentului pentru că era singura locaţie care îndeplinea toate criteriile, fiind şi hotelul Marriott", a spus Cecilia Enache, reprezentantul agenţiei Viadora Travel. 

Aceasta spune că ştia de la prieteni care se ocupă cu organizarea de nunţă că este posibil ca cei doi indieni să-şi facă nunta acolo. Angajaţii Palatului Parlamentului i-au spus însă că "nu se mai fac nunţi".

"Din păcate, pierdem oportunităţi multe. Am avut trei, patru cereri", mai spune Cecilia Enache. Aşa că indienii au ales un palat din Turcia care a aparţinut în trecut unui sultan. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...