Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Din sticlele de bere bauta,de doua ori distanta Pamant-Luna

Cele 15,2 milioane hectolitri de bere bauta in Romania anul trecut inseamna, transformati in sticle de jumatate de litri, de doua ori distanta Pamant-Luna, a anuntat Asociatia Berarii Romaniei. Cresterea medie a pietei a fost de 4,7%, cu o ...

Share

Daniel Popa 0 comentarii

25.03.2005 - 00:00
Cele 15,2 milioane hectolitri de bere bauta in Romania anul trecut inseamna, transformati in sticle de jumatate de litri, de doua ori distanta Pamant-Luna, a anuntat Asociatia Berarii Romaniei. Cresterea medie a pietei a fost de 4,7%, cu o majorare mai puternica in trimestrul al III-lea - 6,7%.
Media consumului de bere pe cap de locuitor in Romania este inca sub valorile din celelalte tari europene. Consumul de bere in Romania a ajuns la aproape 70 litri/cap de locuitor, iar media europeana oscileaza in jurul valorii de 80 litri, campioana fiind Cehia, cu peste 160 litri/cap de locuitor.
"In ceea ce priveste preferintele romanilor pentru modalitatile de ambalare, situatia la finele lui 2005 marcheaza continuarea ofensivei PET-ului, acesta ajungand la 31,4%, ceea ce semnaleaza o crestere de 43,5% fata de anul 2004", au mai aratat berarii. Berea la sticla reprezinta 54,5%, cea la cutie 7,8%, iar berea la halba - 6,3%, adica un milion de hectolitri.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...