Dezmat PRM-ist la Straja

Organizatia de Tineret PRM Arges a organizat in urma cu cateva luni, o intalnire de lucru in statiunea Straja, judetul Hunedoara. Junii PRM-isti au fost insotiti de majoritatea seniorilor din PRM Arges, printre care si presedintele filialei ...

Share

Stefan Dumitru Afrimescu 0 comentarii

06.02.2007 - 00:00
Organizatia de Tineret PRM Arges a organizat in urma cu cateva luni, o intalnire de lucru in statiunea Straja, judetul Hunedoara. Junii PRM-isti au fost insotiti de majoritatea seniorilor din PRM Arges, printre care si presedintele filialei argesene a PRM, Ion Manzana. Cativa dintre participanti s-au dedat, dupa un chiolhan copios stropit din plin cu vinuri si spirtoase alese, la dansuri obscene. Protagonistii travestiti au fost asistati de pe margine atat de june PRM-iste, cat si de mai-marii din PRM Arges. Aparitia fotografiilor care prezinta dezmatul peremist de la Straja si din care am ales sa o prezentam pe cea mai putin indecenta, a fost posibila dupa mai multe luni, timp in care “oala” PRM-ista a tot dat in clocot. Celelalte instantanee sunt potrivite mai degraba publicarii in reviste erotice destinate minoritatilor sexuale.
Contactat telefonic, deputatul de Arges Ion Manzana a admis ca a participat la petrecerea de la cabana, dar a tinut sa precizeze ca a plecat inainte ca lucrurile sa degenereze. “La 11.30, m-am retras si se poate vedea ca nu apar in fotografiile respective”, ne-a declarat parlamentarul de Arges.
Secretarul executiv al OT-PRM Arges, Ion Negus, a fost exclus din partid, fiind acuzat ca a incercat sa santajeze colegii cu fotografiile respective. Aceeasi sanctiune se pregateste pentru alti 15 membri ai organizatiei vinovati ca au participat la cheful de la Straja.

Citește totul despre:

Comentarii