Cum să-ţi petreci week-end-ul în Capitală, de Zilele Bucureştiului

În perioada 16-18 septembrie, bucureștenii și nu numai sunt invitați să ia parte la concerte, expoziții, ateliere, spectacole de teatru și parade, plimbări cu trăsuri și teatru pentru copii, cu ocazia "Zilelor Bucureștiului", informează un comunicat al PMB.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 16.09.2016 - 08:59

În perioada 16-18 septembrie, bucureștenii și nu numai sunt invitați să ia parte la concerte, expoziții, ateliere, spectacole de teatru și parade, plimbări cu trăsuri și teatru pentru copii, cu ocazia "Zilelor Bucureștiului", informează un comunicat al PMB, informează Agerpres

 
Cu prilejul împlinirii a 557 de ani de atestare istorică a Capitalei, Primăria Municipiului București organizează o serie de evenimente, în trei zone de interes ale orașului: Piața Constituției, Parcul Cișmigiu și Parcul Herăstrău.
 
În data de 17 septembrie, în Piața Constituției, Primăria Capitalei, prin ARCUB — Centrul Cultural al Municipiului București, organizează un concert eveniment, cu cei mai iubiți artiști pop-rock ai momentului: Andra, Ștefan Bănică Jr, Zdob și Zdub, Holograf, Vunk, Bere Gratis, Sore, Loredana, Ruby, Connect-R, Gabriel Cotabiță, Marcel Pavel, Ovidiu Komornyic, Proconsul, Phoenix și Lidia Buble.
 
Concertul va începe la ora 17.00 și va dura până la miezul nopții.
 
De vineri până duminică (16-18 septembrie), Primăria Capitalei, prin Creart, organizează evenimentul "Povești de București ", în Parcul Herăstrău — intrarea Charles de Gaulle.
 
Timp de trei zile, între orele 11.00-22.00, Parcul Herăstrău se va transforma în Bucureștiul de altădată. Vor fi organizate spectacole artistice, parada costumelor de epocă, "Bătaia cu flori" (18 septembrie, între orele 17.30-18.00), plimbări cu trăsuri, teatru pentru copii, muzică de promenade, echilibristică pe monociclu, târg cu produse hand-made. Atmosfera va fi completată prin prezența animatorilor și a statuilor vivante.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...