Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cota de bilete de tratament pentru vaduvele de razboi

Din numarul total de bilete primite de asociatiile de veterani de razboi legal constituite, doar 10% vor putea fi repartizate vaduvelor de razboi nerecasatorite. Aceasta cota a fost stabilita prin Legea 167 din 2002. Contravaloarea biletelor de ...

Share

Rl online 0 comentarii

21.09.2005 - 00:00
Din numarul total de bilete primite de asociatiile de veterani de razboi legal constituite, doar 10% vor putea fi repartizate vaduvelor de razboi nerecasatorite. Aceasta cota a fost stabilita prin Legea 167 din 2002. Contravaloarea biletelor de tratament se suporta din fondurile bugetului asigurarilor sociale de stat.
Conform prevederilor Legii 44 din 1994, republicata si cu completarile ulterioare, pot beneficia de bilete de tratament gratuite in statiunile balneoclimaterice (apartinand Ministerului Sanatatii si Familiei si Ministerului Apararii Nationale) urmatoarele categorii: fostii combatanti, vaduvele de razboi si urmasele veteranilor de razboi nerecasatorite.
Biletele de tratament se pot procura prin intermediul asociatiilor de profil sau de la filialele teritoriale. Solicitantul trebuie sa depuna un dosar care sa contina: cerere, aviz de la medicul specialist, copie dupa buletinul de identitate. In plus, trebuie prezentata legitimatia de veteran vizata la zi. Cei interesati se pot adresa la sediul central din Strada Amzei nr. 13, parter, sector 1, Bucuresti, telefon 212.96.81.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...