Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Concurentii la Gala Tanarului Actor vor da proba pe Buzzati

S-a decis preselectia pentru editia a VIII-a a Galei Tanarului Actor Hop, care se va desfasura la Mangalia intre 2 si 5 septembrie. La sectiunea Grup, comisia formata din Mircea Cornisteanu, Claudiu Goga si George Mihaita a decis ca urmatoarele ...

Share

Rl online 0 comentarii

26.07.2005 - 00:00
S-a decis preselectia pentru editia a VIII-a a Galei Tanarului Actor Hop, care se va desfasura la Mangalia intre 2 si 5 septembrie. La sectiunea Grup, comisia formata din Mircea Cornisteanu, Claudiu Goga si George Mihaita a decis ca urmatoarele spectacole sa fie admise in concurs: "Emigrantii" de S. Mrozek, "Tara lui Gufi" de Matei Visniec, "Igiena asasinului" de Amelie Nothomb, "A si B" de Puiu Jipa. La sectiunea Individual, comisia formata din Mihai Dinvale, Silviu Jicman si Cornel Todea a declarat admisi urmatorii candidati: Alin Constantin Florea, Anca Constantin, Bogdan Saratean, Boris Adrian Gaza, Corina Dragomir, Cosmina Adela Lazar, Cristrina Flutur, Cristina Stoleriu, Denis Stefan, Gabriel Calinescu, Lorena Lupu, Maria Cristina Voicu, Maria Nicola, Mihai Filip Odangiu, Octavina Strunila, Ramona Iacov, Toni Tecuceanu.
Proba impusa consta intr-o interpretare personala a povestirii "Greva telefoanelor" de Dino Buzzati, care poate fi consultata la sediul UNITER.

Citește totul despre:

Comentarii