6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialCirculatia pe podul principal din Maracineni ar putea fi reluata la 20...

Circulatia pe podul principal din Maracineni ar putea fi reluata la 20 octombrie

Circulatia pe podul principal de la Maracineni, care asigura traficul pe DN 2 E 85 intre Muntenia si Moldova, ar putea fi reluata mai devreme de 1 noiembrie – termenul stabilit pentru finalizarea lucrarilor, a anuntat luni ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre.

Dobre a declarat, in vizita facuta la podul de la Maracineni, dupa o discutie cu responsabilii de santier, ca traficul pe acest obiectiv ar putea fi reluat la 20 octombrie, mai devreme cu zece zile fata de termenul preconizat initial.
Ministrul Transporturilor a declarat ca analizeaza oportunitatea ridicarii altor poduri militare la Maracineni, dar ca sansele ca astfel de obiective sa fie construite in zona sunt minime, in conditiile in care podul principal ar putea fi dat in folosinta mai devreme. Dupa ce saptamana trecuta cele doua poduri militare de la Maracineni care asigurau traficul pietonal si pe cel auto usor au fost luate de ape, traficul autovehiculelor mai usoare de trei tone si jumatate pe DN 2 E 85, intre Buzau si Ramnicu Sarat, se desfasoara deviat pe ruta Vernesti-Satuc-Berca-Sapoca-Maracineni, pentru pietoni existand varianta podului de la Vadu Pasii.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă