Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cine sunt cei șase criminali care și-au mărturisit faptele pe Facebook

Rețeaua de socializare Facebook a devenit rapid unul dintre principalele mijloace de comunicare cu apropiații noștri, iar șase criminali au abuzat de această tehnologie pentru a-și mărturisi crimele. De la bărbatul care și-a ucis toată familia pentru că nu mai suporta să își vadă fiica suferind, la fiica care și-a convins iubitul să îi ucidă mama, Facebook a devenit platforma de care numeroși criminali s-au folosit pentru a-și transmite mesajele, potrivit thoughtcatalog.com.

Share

Andra Dolana 0 comentarii

26.10.2015 - 17:15

Rețeaua de socializare Facebook a devenit, încă de la lansare, unul dintre principalele mijloace de comunicare cu cei apropiați. Totuși, au fost și persoane care au abuzat de această tehnologie, pentru a-și mărturisi crimele. De la bărbatul care și-a ucis toată familia pentru că nu mai suporta să își vadă fiica suferind, la tânăra care și-a convins iubitul să îi ucidă mama, Facebook a devenit platforma de care numeroși criminali s-au folosit pentru a-și transmite mesajele, potrivit thoughtcatalog.com. 

Ucisă din cauza migrenelor

Americanul Randy Janzen a mărturisit, pe Facebook, că și-a omorât soția, fiica și sora. Bărbatul a spus că și-a omorât fata, deoarece suferea de migrene cronice și soția deoarece nu voia să trăiască știind că el și-a omorât copilul. De asemenea, bărbatul a spus că și-a omorât sora ca să nu trăiască cu rușinea de a avea un frate criminal. În postarea lui pe Facebook, Janzen a spus că își iubește familia și acesta este singurul mod prin care a știut să îi scape de suferință.  Casa lui Janzen a fost înconjurată rapid de poliție, care au folosit bombe fumigene în încercarea de a-l scoate din casă. Nu au reușit, iar câteva momente mai târziu casa a explodat, iar Janzen a fost ucis.

Ucisă pentru un mic dejun

În 2010, Joshua Davies în vârstă de 16 ani, a ieșit în oraș cu fosta lui prietenă, în vârstă de 15 ani, Rebecca Aylward. După ce a condus-o într-o zonă mai retrasă, Davies a atacat-o și a omorât-o pe tânără. După aceea, Joshua și-a chemat un prieten ca să vadă scena crimei, deoarece se angajase să îi facă cinste cu micul dejun dacă face ce a promis pe Facebook. Promisiunea lui a fost că o va omorî pe fosta lui prietenă. Davies a fost condamnat la închisoare pe viață. Familia fetei i-a dat în judecată pe prietenii lui Davies care știau ce avea de gând să facă, dar nu au spus nimic.

Mărturisire pe Facebook însoțită de arma crimei

Derek Medina a scris pe Facebook că și-a ucis soția, în urma unui conflict. Cei doi s-au certat, iar Medina a amenințat că o împușcă. Femeia a hotărât atunci să îl părăsească, iar Medina a împușcat-o. Alături de mărturisirea lui, Medina a postat și o poză cu el ținând în mână un cuțit și pistolul cu care a împușcat-o pe femeie

S-a lăudat pe Facebook că și-a ucis mama

Gypsy Blancharde și iubitul ei Nicholas Godejohn au plănuit să o omoare pe mama celei dintâi, după care s-au lăudat pe Facebook. Astfel, bărbatul a omorât-o pe mama femeii, în timp ce Gypsy aștepta în cealaltă camera. Cei doi au vrut să dea impresia unui jaf armat, însă postarea de pe Facebook i-a dat de gol.

Fiică ucisă din răzbunare

După ce soția lui i-a spus că îl părăsește, Mark Alvin Manliclic și-a înjunghiat fiica, în vârstă de șapte ani, de mai multe ori până a omorât-o, după care a postat fotografia cadavrului ei pe Facebook. Cel mai probabil, bărbatul voia ca mama fetei să vadă fotografia. 

Cuplu ucis în fața copilului 

Jenelle Potter și-a convins tatăl să împuște un cuplu pe care nu îl plăcea: Billy Jean Hayworth și Bill Payne. Femeia ucisă ar fi scos-o din lista de prieteni de pe Facebook pe Potter, ceea ce a înfuriat-o pe cea din urmă. Înainte de crimă, Potter a hărțuit cuplul. Hayworth a fost găsită în timp ce își ținea copilul în brațe, care a supraviețuit atacului.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...